Det finns veterinärer som har ett dåligt rykte och är impopulära, men det finns även veterinärer som i princip alla gillar. I den här artikeln uppmärksammar vi 7 veterinärtjänster och veterinärmottagningar som i princip alla tycker om.

 

7 bästa veterinärerna i Sverige

  1. Djur i Balans i Uppsala.
  2. Mälarhöjdens Veterinärpraktik i Stockholm.
  3. Ahlbergs Veterinärpraktik i Stockholm.
  4. Smådjursveterinärerna i Norrköping.
  5. Firstvet, som är en digital veterinär.
  6. Vethem, som är en digital veterinär.
  7. Minveterinär (Evidensia), som är en digital veterinär.

Nedan pratar vi mer om de veterinärmottagningar som precis nämnts i större detalj.

 

1. Djur i Balans

Djur i Balans i Uppsala är den veterinärmottagning som är mest populär enligt rekommendationssajten Reco. Veterinärmottagningen har förutom veterinärer även en sjukgymnast som gärna gör hembesök. Sammantaget behandlar de alla vanliga djur likt hund, katt, häst samt fåglar och i princip alla som uttalat sig verkar vara nöjda.

All personal som arbetar där beskrivs både som skickliga och kunniga, oavsett vem som uttalar sig.

 

2. Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Mälardalens Veterinärpraktik har djurens tandhälsa som huvudsaklig inriktning. Alla veterinärer har specialkunskaper inom tandhälsa för djur, men utför även sedvanliga uppgifter som vaccinationer och hälsoutredningar.

När det kommer till tandhälsa är det ingen som slår Mälardalens Veterinärpraktik. Alla kunder som uttalar sig är nöjda, och beskriver att såväl tandröngen som akutoperationer gällande mun och hals gått perfekt. En annan positiv aspekt är att kunderna ofta berömmer personalen, som beskrivs som både kunniga och snälla.

 

3. Ahlbergs Veterinärpraktik

Ahlbergs Veterinärklinik beröms bland annat för att de har kunniga veterinärer, men även för att de ger alla besökare ett bra bemötande. En annan positiv aspekt är att de inte kräver mer betalt än vad de måste, vilket många kunder påtalar när de pratar om denna veterinärpraktik på olika onlineforum.

 

4. Smådjursveterinärerna

När man letar efter en veterinär i Norrköping finns det många alternativ att välja på, men Smådjursveterinärerna i Norrköping är den klinik som har det bästa omdömet enligt Google. 4,8 poäng av 5 möjliga är det som gäller för denna klinik, och det är inte konstigt då i princip alla kunder är nöjda.

”Alla mina djur har undersökts med känsla och värme”, säger en av deras kunder, och alla som uttalat sig har lika goda omdömen att bjuda på.

 

5. Firstvet

Firstvet är en digital veterinärklinik som erbjuder digitala applikationer för såväl iOS (iPhone, iWatch och iPad) som Android (Samsung, Nokia mfl.). Många svenska djurförsäkringar inkluderar ett kostnadsfritt undersöknings-abonnemang hos Firstvet, vilket medför att du inte behöver betala för att rådgöra med en veterinär online.

De erbjuder tillgång till över 30 veterinärer som alla pratar svenska, och väntetiden för ett rådgivande möte ligger i regel på 2 timmar. När det kommer till omdömet för Firstvet kan vi berätta att i princip alla är nöjda. Läs bara kundomdömena i Apples Appbutik, där de i sin tur fått 4,9 av 5 stjärnor som betyg.

Bland de största försäkringsbolagen som Firstvet samarbetar med inkluderas ICA-försäkringar, Moderna Djurförsäkringar och Dina försäkringar.

 

Läs mer: Allt du behöver tänka på när du ska köpa hund

 

6. Vethem

Vethem ägs till fullo av djurförsäkringsjätten Agria, som köpte tjänsten år 2020. Alla med en djurförsäkring hos Agria får rådgöra digitalt med en veterinär via tjänsten utan att behöva betala någonting, men om du inte är kund hos Agria gäller dessa priser:

  • Veterinärrådgivning kostar 320 kr
  • Receptförskrivning kostar 99 kr
  • Beteenderådgivning kostar 390kr.

Kunderna är i sin tur nöjda, och beskriver Vethem och deras veterinärer som såväl kunniga som omtänksamma och effektiva.

 

7. Min Veterinär

Evidensias digitala veterinärtjänst Min Veterinär kostar från 150 kronor per tillfälle, och det kunderna gillar mest är de generösa öppettiderna samt de trevliga och kunniga veterinärerna. Precis som när det kommer till alla andra digitala veterinärtjänster loggar du in via Bank-ID, vilket är såväl säkert som smidigt.

På App Store har appen Min Veterinär betyget 4,8 av 5, medan det är 4,0 av 5 möjliga som gäller hos Androids appbutik Google Play.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *